Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angajaţii care au lucrat în schimbul de noapte la fabrica Nokia din Jucu au întrerupt activitatea pentru câteva zeci de minute în semn de solidaritate cu un coleg acuzat de firma de pază că ar fi vrut să fure baterii de telefoane mobile.
Unul dintre angajaţii fabricii, Bogdan Colceriu, a declarat marţi că un coleg al său din schimbul de noapte a fost scos din fabrică după miezul nopţii de către agenţii firmei de pază Securitas, deşi reprezentanţii Serviciului de Resurse Umane al fabricii îi permiseseră acestuia să intre în schimb.

"Un angajat de pe linia de producţie de la fabrică, Iulian Chira, din Dej, fost dat afară din fabrică după miezul nopţii şi trimis acasă de către agenţii de pază de la Securitas. Noi am întrerupt activitatea în semn de solidaritate cu el şi de protest faţă de acest abuz. Colegul nostru a fost acuzat că ar fi vrut să fure baterii de telefon, dar nu s-a dovedit nimic, iar de la Resurse Umane i-au permis să intre în schimb. Adică Nokia îi dă voie să lucreze şi vine firma de pază şi îl scoate afară? Nu se poate aşa ceva", a spus Colceriu.
Integral pe Mediafax