Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Hănescu a refuzat să joace pentru echipa de Cupa Davis a României, dar evoluează cu succes în turnee de tip challenger.

După turneul de la Banja Luka, „Hane” a triumfat azi la Szczecin. Jucătorul român a trecut de spaniolul Cervantes, 6-4, 7-5.

La Trnava, tot în finală, Adrian Ungur s-a predat în fața lui Kuznețov, scor 3-6, 3-6.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

mielxs a0YKFU iyzjrtzldbjk, [url=http://vaadzhpeusvn.com/]vaadzhpeusvn[/url], [link=http://alvxycusadbb.com/]alvxycusadbb[/link], http://swpqqjjkaedk.com/

12 octombrie 2012 7:05

SORIN Ce spuneti de abordarea asta : Si-a dat seama ca la valoarea lui nu poate aspira la nu stiu ce performante si a ales sa adune euroi cu euroi din turneele astea de mana 2 -a . La final oricum va avea mult mai multi bani decat noi !

24 septembrie 2012 12:16

UNFORGIVEN La varsta lui, sa te lauzi cu turnee chalenger nu mi se pare un titlu de glorie, mai ales ca nu sunt turnee second hand ci twenty second hand. PS: Sa ne exprimam opiniile civilizat, igienic si frumos, si calare si pe jos, chiar daca adevarul supara !

24 septembrie 2012 11:54

stefan totcalare pt ovi de doi bani dar le cistiga si e mai bine decat sa maninci rahat;..... de doi bani

24 septembrie 2012 9:03

Ovi Hanescu nu se mai opreste din castigat turnee de doi lei...poate

24 septembrie 2012 0:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.