Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În România trebuie luate măsuri care să dea un impuls economiei. „În acest sens noi propunem în primul rând o reformă a fiscalităţii", a spus Adriean Videanu, lider al PDL, citat de Money.ro.

Măsurile fiscale care trebuie luate cât mai urgent, conform programului elaborat de specialiştii PDL sunt creşterea salariului minim net pe economie la nivelul 900 - 1.000 lei, faţă de 740 lei în prezent, reducerea cotei unice la 12% şi reducerea contribuţiilor sociale, atât din partea angajatorilor, cât şi ale angajaţilor, a spus Videanu la Money Channel.

În viziunea PDL aceste măsuri vor genera un impact suportabil pentru deficitul bugetar dar în acelaşi timp vor da un impuls care se va traduce cu aproximativ 1%, creştere economică.

Videanu spune că majorarea salariului minim este de fapt mai mult formală pentru că studiile relevă faptul că veniturile salariale minime reale sunt mai mari.

Integral pe România Liberă