Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dosarul în care Sandu Anghel este acuzat că a obţinut fraudulos permisul de conducere va fi retrimis spre judecare Tribunalului Olt, după ce, luni, Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor la o decizie a tribunalului care respinsese anularea permisului auto al lui Bercea Mondial.

"Instanţa a admis recusul procurorilor şi dosarul va fi trimis din nou la Tribunalul Olt pentru rejudecare", a declarant, luni, pentru MEDIAFAX, judecătorul Aurel Ilie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova.

Avocaţii lui Bercea Mondial au cerut instanţei respingerea recursului, Tănăsescu Iancu susţinând că nu există probe care să îl incrimineze pe clientul său.

"La acest recurs procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a solicitat admiterea recursului, casarea sentinţei cu trimiterea cauzei spre rejudecare la Tribunalul Olt. Clientului meu i s-a cerut anularea permisului doar pentru nişte declaraţii pe care le-ar fi făcut el. Şi nu ştiu dacă sunt adevărate. Procurorul Eugen Iacobescu a spus că Bercea ar fi declarat că el a făcut avere şi fără să aibă carte", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX Iancu Tănăsescu, avocatul lui Sandu Anghel.
Integral pe Gândul