Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Insarcinata in patru luni, Gabriela Vranceanu se pregăteşte de noua sa emisiune, difuzata exact pe tronsonul orar al fostei "Duminici in familie", moderata de Mihaela Radulescu.

Emisiunea va fi in direct, dar viitoarea mamica va inregistra in avans cateva editii pentru perioada cand va naste, potrivit ziarului National.

"Suntem in linie dreapta cu pregatirile pentru «Gabi Firea Show», se lucreaza la decor, la inchegarea echipei si la definitivarea formatului. Ne-am gandit deja si la invitatii pentru prima editie, care va avea loc pe data de 8 ianuarie 2012. Emisiunea va fi pe acelasi tronson orar cu a Mihaelei, dar va avea un alt format. Nu ma deranjeaza comparatiile cu nimeni, cu atat mai putin cu Mihaela, care e un nume important in televiziune. Lucrez in televiziune din 1993, cand am luat un concurs la TVR, si cred ca am propria personalitate si un stil individual, nu trebuie sa imit pe nimeni pentru a avea succes", a spus Gabriela.

Prezentatoarea TV va apela la sfaturile Mihaelei Radulescu, dar si ale Andreei Marin. "Sigur ca da, daca mi le vor da! Apreciez ceea ce au facut pentru modernizarea pietei de televiziune din Romania si orice sfat din partea lor este bine-primit si urmat", a adaugat Gabriela.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.