Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD din zona Moldovei s-au întâlnit în mare taină la Vaslui.

Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al partidului, Paul Stănescu, i-au chemat la o discuție pe liderii de organizații care nu sunt apropiați de Viorica Dăncilă și cu care au discutat despre viitorul partidului.

Întâlnirea secretă a social democraților a avut loc la Pensiunea Mira, locație situată lângă Bârlad.

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a fost singurul reprezentant al organizației județene care a participat la respectiva întâlnire.

La întălnirea de la Pensiunea Mira au fost prezenți pe lângă Marcel Ciolacu și Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, Dragoș Benea, președintele PSD Bacău și Dan Nica președintele PSD Galați, președintele PSD Iași, Maricel Popa, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, președintele PSD Suceava, Ioan Stan, transmite stiriest.ro.


Comentarii

Dan Voiculescu, profesor doctor docent de securitate ceaușistă Măi fraților, io zic să-l puneți ditamai liderul pe Cozmin Gușă, iese în evidență din pulime că are moaca aia de tomberon inteligent, seamănă cu o jumătate de cur, adică seamănă cu o bucă rubicondă, bărbierită ce-i drept, de fapt el seamănă cu un cur, ca să fiu mai precis. Micimanul ăsta de Ciolacu, are moaca aia tâmpă de cur nebărbierit, nu e impozant ca arătare și nu e nici prea intelighent, spre deosebire de Gușă care excelează în deșteptăciunea prostiei crase și a idioțeniei hipercretinoide. Ciolacu ăsta e un fel de frate geamăn al lui Liviu Pleșoianu, el aduce mai mult cu un țucălar emerit de profesie, nicidecum de țarevici al PSD. În opinia mea de Gușter exotic îmbătrânit în rele securistice ceaușiste, ar fi mai bine s-o puneți deocamdată ca lider inter-râmaru pe Lia Olguța Vasilescu, e cea mai competentă din super-mega-hiper-galaxia noastră, vorbărește și pă engleză, și pă franceză, chiar dacă mai bagă munca-n tramvai, are centură neagră de carăte, e ditamai sen-sei în competențele de toate tipurile, e fotogenică din toate pozițiile, în special când stă capră, ce să mai vorbim? E ditamai liderul care poate băga PSD-ul în căcat cu mari succesuri. Apoi o s-o puneți d-un congresoi, unde o să-l ungeți cu drâmba pe Cozmin Gușă liderul liderilor neo-staliniști cu față de cur uman, lider dă tip nou, imaginat cu oarece succesuri de Animalul Ion Ilici Iliescu, fi-ei țărâna grea, că încă n-a crăpat, ca să mă pot și eu duce să mă cac pe mormântul lui. Vă pupă dulce cu drag, Varanul.

26 mai 2020 1:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.