Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Surse liberale au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că ministrul de Interne, Marcel Vela, urmează să fie schimbat de la conducerea MAI, în urma conflictului pe care acesta l-a avut cu premierul Ludovic Orban şi președintele Klaus Iohannis, în perioada sărbătorilor pascale.

Ministrul de Interne semnase un protocol cu BOR prin care angajaţii MAI urmau să împartă lumină în noaptea de Paşte, împreună cu alţi voluntari ai bisericii. Protocolul a fost anulat, însă, după intervenţia şefului statului.

Totodată, şi Monica Anisie ar urma să fie schimbată de la conducerea Ministerului Educaţiei, din cauza „bâlbelor” făcute în gestionarea învăţământului de la distanţă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

@ 22 mai 2020 22:05 Măi nene Paulus, alias Bogdan, alias Răzvan, tu ești sclav veteran scribălău angajat la PSD, asta de când Băsescu și PDL au divorțat și au dispărut mai mult sau mai puțin de pe scena politică românească. În voma ta de postare, ești foarte vag la a da exemple concrete, despre toate ălea ale tale vomate acolo. Îmi aduc aminte cu nostalgie cum îl mai pupai tu-n cur pe Băsescu-Petrov al tău, ridicându-l în slăvi pe vremea când neomul chior și strâmb al națiunii își bătea joc de țara asta și de popor, acum văd că-i dau muie lui Petrov, cameleonule, fățarnicule, ce ești. Iubitul mutalău, chiar dacă e de sorginte semi-ariană sau nemțească să fiu mai clar, e un prezident mult prea demn și potrivit pentru țara asta, iar la capitolul muțenie, omul a devenit mai limbut în al II-lea lui și ultim mandat de prezident, chiar că acum aproape că nu mai există reproșuri ce i se pot imputa, asta în ciuda chestiunii cu datul Ardealului la unguri de către PSD, afirmație poate exagerată, dar pertinentă totuși până la urmă. Dacă te pretinzi atât de cult și de cunoscător într-ale mondialismului, vei observa dacă ai și rațiune că România stă bine la capitolul epidemiei, mă refer la rezultate, incluzând pe cei care au decedat din păcate. Iar referitor la modul cum guvernoiul a gestionat și face față acestei molime nenorocite, se poate spune că o face chiar foarte bine, cu toate cele mici căteva bâlbâieli sau scăpări și exagerări de moment. Văd că-l lovești în voma ta postată și pe Bombo, Adrian Năstase idolul tău absolut. Să-ți dea rațiunea un dram de logică reală, că de abureli staliniste ești mult prea plin. Fără alte comentarii!

22 mai 2020 22:47

Gubiernul mieu trage cu sete pârț după pârț! In frunte cu sasul ghiolban, gubiernul se bate cu cărămida în piept, asemeni domnului Petrov, că „ne-a trecut cu bine prin criză”. Cea a covidului de data asta. Și asta prin amenzi urieșești, încălcarea grosolană a drepturilor fundamentale ale cetățenilor, umflarea mușchilor noilor melițieni și supravegherea securistică a populației. Dar și strângerea de boașe a economiei, dezmățul achizițiilor de partid și de stat și plasarea propriei clientele de familie sau de partid în funcțiile și pozițiile bănoase. Să tot fie pandemie! Toate astea dublate de lupta cu teoriile conspirației, glorificarea lui 5G și lingerea testicolelor lui Bill Gates. Pfui, era să zic Adrian Năstase! Așadar, să ne trăiți, dragi lăbărari în frunte cu iubitul mutălău! Și stați dracului blânzi și nu începeți să vă sfâșiați între voi.

22 mai 2020 22:05

Ocultul ocultizațional Ce nu se spune în sursele liberale ale știrilor e certitudinea că Lia Olguța Vasilescu va fi numită-n funcția de cărător în cârcă al sfaturilor pentru guvernoi, funcție unde va fi unsă cu pula de către premier. Lia Olguța Vasilescu e cea mai cultă și cultivată persoană din hipergalaxia noastră, le vorbărește și pă engleză și pă franceză, știe să execute sărutul francez dar numai din postura capră și numai în tramvai, are centură neagră la carăte, e ditamai sen-seiul PSD-ului stalinist, tocmai d-aia trebuie unsă cu pula să care-n cârca ei sfaturile pentru guvernoi, funcție neremunerată de la bugetul statului, dar plătită generos numai cu muie en passant și la minut cu dedicație. Din unele știri pă surse neautorizate însă, face tot mai mare gălăgie zvonul cum că Lia Olguța Vasilescu va fi viitorul premier al României, dar la Paștele Cailor de la Letea. Punct!

22 mai 2020 21:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.