Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Alba Iulia anunţă că de sâmbătă, 23 mai 2020, se redeschid pista de atletism a Stadionului Cetate, terenurile de tenis şi pistele de carturi din oraş.

”Începând de la acest sfârşit de săptămână (23.05.2020) Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a decis redeschiderea unor baze sau facilităţi sportive din municipiu. Decizia se aplică atât facilităţilor sportive publice cât şi private. Este vorba despre pista de atletism a Stadionului Cetate, terenurile de tenis şi pistele de carturi din Alba Iulia”, transmite primăria.

Reluarea activităţii şi condiţiile aprobate de CLSU Alba Iulia sunt pentru:

1. Pista de atletism a Stadionului Cetate Alba Iulia pentru practicarea atletismului de către sportivi profesionişti sau amatori. Concomitent în interiorul stadionului pot fi maxim 30 de persoane, iar în timpul practicării antrenamentului sportiv nu se vor forma grupuri mai mari de 3 persoane. Programul va fi zilnic între orele 8.00-13.00 şi 16.00-21.00.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.