Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Muzeul Naţional al Bucovinei redeschide pentru vizitare, începând cu data de 26 mai, după 78 de zile de suspendare a activităţii cu publicul, cinci dintre obiectivele sale, a anunţat, vineri, şeful Biroului Educaţie, Marketing şi Comunicare, Iuliana Roşca.

Este vorba despre Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie Suceava, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Muzeul "Ciprian Porumbescu" din Stupca.

''Chiar dacă am închis porţile şi uşile, în tot acest timp am deschis şi mai larg lăzile cu zestrea Bucovinei din colecţiile Muzeului Naţional al Bucovinei. Pentru publicul nostru am mutat în spaţiul virtual istoria, arheologia, faptele de vitejie ale marilor voievozi, ştiinţele naturii, credinţele, tradiţiile, meşteşugurile, port popular, ceramica, podoabele, obiective de arhitectură tradiţională, am mutat cetatea, satul bucovinean şi celelalte muzee on-line. Pe copii, dar şi pe cei plimbaţi prin viaţă, i-am provocat la diverse proiecte educaţionale muzeale on-line! Ne bucurăm că au răspuns. Şi într-o perioadă în care am fost obligaţi să stăm departe pentru a ne fi bine, am fost totuşi atât de aproape. Datorită dumneavoastră, pentru că ne-aţi accesat zilnic pe toate paginile noastre de facebook, pentru că ne-aţi dat like-uri, ne-aţi distribuit, aţi comentat sau doar v-aţi uitat la ceea ce face muzeul, în cele 78 de zile în care nu ne-aţi putut trece fizic pragul am ajuns cu postările în faţa a nu mai puţin de 1.147.175 persoane'', a arătat Iuliana Roşca.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.