Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un elev care va susține examenul de Bacalaureat a transmis un mesaj ferm ministrului Educației, cu privire termometrizarea elevilor care vor da probele. Școlarii ar fi în pericol să piardă un an, dacă temperatura lor ar fi mai mare de 37,3.

”Sunt elev în clasa a XII-a și nu cred că ați luat o măsură corectă în ceea ce privește organizarea Examenului de Bacalaureat. Mă refer la faptul că, fiecărui elev care intră în unitatea de învățământ trebuie să i se ia temperatura.

În cazul în care are o temeperatură peste limita admisă, acesta nu poate participa la examen”, a spus Vlăduț Cosmin Scutaru.

Pericol de a pierde un an
”I-am trimis mesajul aseară, dar nu am primit până acum vreun răspuns. Facultatea la care merg eu, la Istorie, nu am examen de admitere. Eu am făcut asta pentru colegii mei. A apărut această situație, în care noi, cei care dăm examen, ni se dă temperatura. Ni s-a spus clar că elevul care are peste 37,3 nu poate da examen. S-ar organiza o sesiune specială pentru cei cu temperatura mare, dar asta înseamnă să stai un an acasă, dacă vrei să dai, spre exemplu, la Medicină”, a mai declarat elevul.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.