Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Talentul proverbial de a expedia marile probleme în cheia minoră a simplificării nu a slăbit la români. Scăpați cu un milimetru din chingile izolării, dezbaterea națională s-a concentrat pe libertatea de funcționare a teraselor. Desigur, psihologia prispei, a băncuței de la poartă sau a dialogului peste gard cu vecinul, impregnate în gene, sunt transmise spre generațiile noi, care au crescut în filozofia terasei.


Închise din rațiuni de protecție, terasele au ajuns să fie locul cel mai râvnit, visul de aur al eliberării. Mai mult, după presiunea pe care o pun pe autorități oamenii ținuți departe de terasele lor dragi, credem că de ele depinde în mod vital relansarea economiei. Economiștii, sociologii, psihologii și căutătorii de viitor în palmă au un domeniu de cercetare nebătut, putând să înceapă săpături academice pe tema „terasa la români”.


Năvala spre Herăstrău a tineretului studios a fost mai puternică decât fluxul de vizitatori spre Piața Obor, și ea punct de interes; nici reluarea producției la Dacia nu a declanșat atracția reporterilor ca magnetul de la Funky. Faptul că avem acum un test mai sigur decât cele care fac diferența între pozitiv și negativ la infectarea cu COVID-19 reprezintă un avantaj secret de care dispunem în competiția mondială.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.