Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Activitatea extrasportivă a câştigătorului Balonului de Aur din 2005, Ronaldinho, aflat în arest la domiciliu în Paraguay, după o perioadă petrecută în arest, ar putea determina EA Sports să-l excludă pe brazilian din jocul său video FIFA 2020.

Figurând printre starurile jocului FIFA Ultimate Team de trei sezoane, Ronaldinho pare să nu mai fie dorit de organizatorii celebrului joc de fotbal, această decizie fiind strict legată de problemele sale cu legea.

Două precedente vizând jucător de renume mondial au fost deja consemnate. Cel mai recent este cel al lui Marco Van Basten, batavul văzându-se şters de pe lista FIFA 20 în decembrie 2019, după o glumă proastă cu un salut nazist. Dar cea mai simbolică retragere este cea de anul trecut a starului Cristiano Ronaldo, ca urmare a acuzaţiilor de viol la adresa sa în Statele Unite.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.