Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România Victor Ponta îi acuză joi pe liberali că „taie veniturile oamenilor” și ne întorc în 2010, după anunțul Guvernului privind șomajul tehnic pentru bugetari.

„2020 se transforma, din pacate, in 2010 ! Pentru ca PNL este deja PDL ! Sa speram ca vor avea soarta PDL !(…) Singurele “solutii ” alr celor aflati la Guvernare sunt IMPRUMUTURILE si TAIEREA VENITURILOR OAMENILOR ! Ca si in 2010 sunt scosi in fata cativa milionari autohtoni cu conturi grase in banci, vile, bolizi de lux si yacht uri care ne explica cum “sufera” ei de la criza si cum trebuie taiate salariile tuturor / ca si in 2010 trebuie sa ne uitam doar la televiziunile “oficiale” care ne explica cum Guvernul si Presedintele isi fac treaba foarte bine – asa ca sa tacem din gura chiar daca noua ne este din ce in ce mai rau ! Pana si “laudatorii” sunt aceiasi din 2010 !

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.