Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași anunţă că în prezent are în lucru patru dosare penale având ca obiect comiterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzute de art. 352 Cod penal.

Unul dintre aceste vizează o pomană care a avut loc pe 21 martie, în curtea Bisericii „Sfântul Nicolae Socola” din Iaşi.

"1. La data de 21.03.2020, cu ocazia sărbătoririi Sâmbetei pomenirii morților, la biserica …. din mun. Iași, a avut loc o slujbă cu caracter religios în spațiu deschis, la care a participat un număr mare de persoane, existând suspiciunea de încălcare a măsurilor de prevedere instituite de Ordonanța militară nr. 1 din 2020, constând în interzicerea organizării și desfășurării oricărui eveniment ce presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise și luarea măsurilor pentru asigurarea distanței de cel puțin un metru între participanți”, scrie Știripesurse.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.