Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce lansase recent un apel adresat tuturor partidelor parlamentare, în plină criză generată de noul coronavirus, Marcel Ciolacu a și avut un dialog cu liderii acestora, unica excepție fiind PNL-ul, formațiunea aflată la guvernare.

Politicianul care conduce interimar PSD-ul a transmis și concluziile acestui dialog purtat online cu Dan Barna (USR), Kelemen Hunor (UDMR), Victor Ponta (Pro România), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) și Eugen Tomac (PMP): liderii participanți la discuții au hotărât să îi ceară premierului Ludovic Orban, printr-o scrisoare, “să aibă un dialog real cu Parlamentul”.

Mesajul transmis de Marcel Ciolacu, marți după-amiază, via Facebook sună astfel: “Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute. Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.