Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În faţa crizei economice generată de pandemie, reapar apostolii sărăciei generalizate. Nu este bine că mai există oameni şi firme bogate, dacă statul nu mai are bani să dea la bugetari. Să ia de la bogaţi, să dea la săraci. Conceptul socialisto-comunist: să fim toţi săraci, cu excepţia păturii conducătoare. Nimic nou sub soare. Aşa a vrut Ceauşescu, aşa vor acum Ponta, Ciolacu şi compania.
Să ne întoarcem la statul atoate stăpânitor, care să dea la toţi, în mod egal. Adică statul socialisto-comunist. Ce spun apostolii sărăciei generalizate Trecem peste faptul că „apostolii” beneficiază de la stat de pensii şi salarii nesimţite. Suntem într-o situaţie dificilă, mai dificilă comparativ cu aceea din 2009-2010.

„Apostolii” critică şi acum soluţia tăierilor de salarii bugetare din 2010. Spun că soluţia ar fi fost ca statul să sară în cârca bogaţilor, persoane fizice sau juridice, să le ia averea şi să o împartă la toată suflarea bugetară sau privată, care nu are bani. Trecem şi peste faptul că nu poţi găsi la 10.000 de bogaţi resurse pentru 15 milioane de oameni. Nu se potriveşte cu aritmetica.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.