Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Domnule Klaus Iohannis,

Nu-mi amintesc să vă fi dat, indignat, jos de pe schiuri acum un an cînd o ministresă șpăgară a Sănătății a asmuțit “pacienții sub acoperire” împotriva medicilor români.

De pe vremea stalinismului nu se mai auzise strigătul “Șo pă ei”, cînd Tătucul și-a dezlegat dulăii NKVD-ului din lesă la “procesul medicilor” ca să-i însoțească pe purtătorii halatelor albe pînă în Siberia.

În epoca lucrului bine făcut fost-a așadar inventat pacientul bine acoperit, adică un soi de vierme cu pălărie și cu 500 de euro vîrîți într-un plic, cu ajutorul căruia Serviciile care vă sînt atît de dragi dădeau la pește prin clinici și spitale doar-doar vreun doctor va pune botul la momeală, spre a fi arătat la televizor, cu cătușele la mîini, prostimii însetate de sînge.

A fost nevoie ca doi chinezi să poftească la o supă de lilieci asezonată cu pătrunjel și coronavirus ca să-i transformați pe delicvenții de odinioară în eroi ai patriei, trimiși să lupte fără pușcă, fără muniție și fără mască pe figură în linia întîi, băgîndu-le de data asta chiar domnia-voastră în buzunar o șpagă oficială de 500 de euro, să le ajungă de o prezumtivă colivă la un parastas cu cel mult opt invitați.

Integral pe CatavenciiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.