Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid nu este interesată de o eventuală revenire a atacantului portughez Cristiano Ronaldo, plecat în 2018 la Juventus Torino, prioritatea numărul unu a grupării spaniole fiind internaţionalul francez Kylian Mbappe.

Întoarcerea lui Ronaldo pe Santiago Bernabeu "nu se încadrează în politica sportivă a clubului", au declarat surse din cadrul conducerii clubului madrilen, care au explicat că Real şi preşedintele său, Florentino Perez, apreciază foarte mult perioada petrecută de lusitan la Madrid, "însă timpul său a trecut deja, iar obiectivele sportive sunt altele".

În vârstă de 35 ani, Ronaldo are unul dintre cele mai mari salarii din fotbalul mondial, aproximativ 30 milioane euro net pe an, deşi se apropie de finalul carierei. Mai multe ziare italiene, între care şi Corriere dello Sport, au avansat ideea unei reveniri a portughezului la Real Madrid, în condiţiile în care Juventus intenţionează să îşi reducă cheltuielile, din cauza actualei crize generate de pandemia de coronavirus.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.