Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-au aflat date noi despre situația conaționalilor aflați în afara granițelor, care au fost depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate și comunicate marți la ora 13 de către reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică rezultă că “până în prezent, 631 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 400 în Italia, 193 în Spania, 15 în Franța, 8 în Germania, 6 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA”.

Este vorba despre o creștere ușoară a acestui număr total, față de cel anunțat în ziua precedentă – 627. De asemenea, din datele prezentate public de GCS reiese că, de la începutul epidemiei de COVID-19, se știe că 29 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.