Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cei mai apreciați nefrologi din Iași va ajunge la Suceava pentru a trata pacienți COVID-19 cu probleme renale. „Mi-am dat seama că rămâne un gol foarte mare”, explică medicul decizia lui de a cere detașarea la spitalul din județul vecin, unde mulți medici s-au îmbolnăvit și nu mai pot lucra.

Ionuț Nistor, 40 de ani, este medic primar nefrolog la Spitalul Dr. C.I. Parhon, conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași.

El a depus încă de săptămâna trecută o solicitare la DSP Iași pentru a fi detașat în județele din preajma Iașiului, dacă situația o cere, pentru a ajuta în unitățile medicale pe profilul său.

Una dintre solicitările de la Spitalul de Urgențe din Suceava, care tratează acum doar pacienți COVID-19, a fost pe Nefrologie, așa că i-a fost acceptată detașarea. Acum câteva zile, el a preluat conducerea secției de Nefrologie și dializă. Secția are 28 de paturi, toate ocupate, și funcționează la capacitate maximă.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.