Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe perioada cât este în vigoare Starea de urgență, CONAF propune Guvernului să acorde sectorului privat un pachet de stimulare constând în subvenţii în cuantum de 5.500 lei (salariul mediu brut pe lună) pentru fiecare angajat păstrat timp de 6 luni. Totodată, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin vine cu soluţii pentru reducerea la minimum a pierderii de locuri de muncă şi alternanţa muncii clasice cu cea de acasă.

„Economia la turaţie mică, scoasă din viteză, dar continuând să funcţioneze chiar şi moderat în condiţiile date, reprezintă soluţia depăşirii perioadei de criză în condiţii care să ne permită ulterior o revenire economică, fără pierderi substanţiale. Este momentul să ne concentrăm pe acţiuni care se vor propaga în evoluţia viitoare a economiei.

Suntem conştienţi că, imediat după criza actuală, o altă criză iminentă, cea economică, va izbucni, iar pentru a nu fi afectaţi în proporţie covârşitoare trebuie să acţionăm acum pentru un viitor independent de măsurile de reducere şi prevenţie a îmbolnăvirii cu coronavirus şi a crizei din sănătate prin care trec toate statele lumii, profunzimea şi durata scăderii economice nu trebuie subestimată”, se arată într-un comunicat de presă al CONAF.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.