Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al Transporturilir, Miron Mitrea, a comentat la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii „Culisele Puterii”, situaţia românilor care se întorc în ţară şi nu respectă regulile de carantină instituţionalizată. Social-democratul crede că trebuie impuse măsuri de forţă pentru a ţine sub control pandemia generată de coronavirus.

„Există o parte din populație, mică, care nu vrea să înțeleagă. Nu pricep pur și simplu. Deși pricep termenul, nu înțeleg ce trebuie să facă, ce rău ne fac. Atunci trebuie să-i facem responsabili cu ciomagul, cu bâta. 200.000 de români se întorseseră până acum o săptămână, în număr de 5-8 mii pe zi, pe granița de la Arad. Vin foarte mulți acasă, toată lumea a făcut apel la ei. Sunt inconștienți. O parte nu au încotro, trebuie să vină acasă, nu mai au contracte, aceștia sunt puțini.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.