Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliția și Armata au descins, la sfârșitul săptămânii trecute, în celebrul ghetou bucureștean din strada Izvoarelor, situat în cartierul Ferentari, unde locuiesc, în condiții mizere, sute de oameni, majoritatea foști pușcăriași, consumatori de droguri și cu un nivel de școlarizare extrem de redus. Autoritățile au încercat, astfel, să impună ordinea și să evite, pe cât posibil, izbucnirea unui nou focar de coronavirus.

După ce autoritățile, la nivel național, au avut mari probleme în ce privește impunerea măsurilor de ordine prevăzute în Ordonanțele Militare, polițiștii bucureșteni au solicitat sprijinul Armatei pentru organizarea unei acțiuni în cartierul Ferentari. Mai precis, polițiștii au vizat ghetoul din strada Livezilor, unde locuiesc în jur de 300 de oameni neșcoliți, narcomani și săraci lipiți. În plus, cei mai mulți au un trecut infracțional bogat, în special pentru furturi sau trafic de droguri.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.