Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se poate cu uşurinţă constata că pandemia noului coronavirus le-a oferit adversarilor „clasici” ai Occidentului, cum ar fi Rusia şi China, oportunităţi nemaiîntâlnite până acum în contextul războaielor informaţionale pe care aceste ţări le coordonează prin diverşi proxy şi canale afiliate.


Una dintre naraţiunile acestor războaie strategice, promovate de sursele pro-Kremlin, este destul de contradictorie şi ne spune că acest coronavirus (SARS CoV-2) ar fi mai puţin dăunător decât gripa sezonieră: „Marea moştenire a COVID-19 va lăsa mai mulţi morţi decât gripa sezonieră, după dispariţia panicii”. Aceeaşi naraţiune despre „panica” provocată de coronavirus am regăsit-o într-un interviu de 9 minute postat pe 19 martie pe canalul de YouTube al unui „profesor” şi „specialist în boli infecţioase” din Germania pe nume Sucharit Bhakdi.


Interviul este în limba germană (subtitrat în limba engleză) şi, în decurs de doar o săptămână, a reuşit să acumuleze 936.012 de vizualizări şi 5.343 de comentarii (04.04.2020).

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.