Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Introduci Stare de Urgenţă, blochezi tot. Pui în pericol chiar sectoare industriale şi economice strategice de primă importanţă. Motivul: să protejăm viaţa oamenilor. Logic, înţelegem, ne solidarizăm, acceptăm. Dar apar excepţiile şi asta mă nedumereşte total.

Prima: „Ministerul german al Agriculturii a anunţat joi că a ajuns la un acord cu Ministerul de Interne pentru a permite unui număr de până la 40.000 de muncitori sezonieri în sectorul agricol să intre în ţară în luna aprilie şi altor 40.000 în luna mai"

Ce asigurări au aceşti oameni? Dacă-i „vindem” organizat la nivel de stat poate le dăm şi garanţii, asigurări la nivel de stat. Nu? E foarte important ca aceşti oameni să aibă aces la piaţa muncii dar nu în orice condiţii.

Doi: „Exploatarea pădurilor, o afacere în vremuri de pandemie – Peste 10.000 de avize date pentru transporturile de lemn„. E informaţie din martie. De ce? Astea-s urgenţele? Avem probleme cu transportul măştilor şi a materialelor de primă necesitate pentru aceste vremuri, nu şi cu transportul buştenilor? Buştenii au devenit o marfă strategică? De cînd?

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.