Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

300.000 de măști medicale vor fi distribuite către unitățile sanitare în următoarele 48 de ore anunță secretarul de stat în MAI Raed Arafat. De asemenea, acesta a anunțat că s-au luat măsuri și pentru creşterea numărului de ventilatoare necesare pentru terapie intensivă.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat că în ultimele 24 de ore au fost distribuite 100.000 de măşti FFP2 şi FFP3 şi începând de sâmbătă vor fi distribuite alte 200.000 de măşti către unităţile sanitare şi către sectorul medical de urgenţă. De asemenea, cu sprijinul MApN, o aeronavă militară aparţinând bazei NATO din Ungaria va aduce în ţară 100.000 de combinezoane pentru protecţie.

Totodată, Raed Arafat a mai adăugat că „Avem contractate 200 de ventilatoare deja de către ONAC şi IGSU pentru spitalele din România, dar data de sosire a lor la acest moment nu este certă, din cauza unor modificări care au avut loc după ce a fost semnat contractul"

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.