Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prețurile la alimente, la produsele de bază, au crescut la începutul lunii martie cu 10-15%, însă în ultima săptămână s-a revenit spre prețurile anterioare, a afirmat președintele Consiliului Concurenței.

"Pe zona de alimente sunt creșteri. Avem instrumentul acesta foarte bun, monitorul de prețuri la toate alimentele din toate magazinele care țin de marile lanțuri comerciale. Vedem că avem în prima parte a lunii martie creșteri. Pe categoria de produs creșterile erau pe undeva pe la 10-15%. Avem și categorii unde nu au fost creșteri. Dar chiar și acolo unde au fost creșterile acestea, în ultima săptămână am văzut o revenire spre prețurile anterioare. Știu că la categorii de produse de bază am avut scăderi. Vorbim de prețul mediu pe categorie. Nu vorbesc de un brand anume. Nu exclud posibilitatea ca într-un lanț de magazine un anumit brand să crească", a explicat Bogdan Chirițoiu, președintele Cosiliului Concurenței, la Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.