Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii și pompierii din tura de noapte s-au adunat în fața Spitalului din Alicante și i-au aplaudat pe medici și asistente pentru eforturile depuse în lupta cu COVID19. Mulți dintre ei nu au ieșit din spital de zile în șir.

În timp ce oamenii stau în case, respectând măsura izolării, polițiștii și pompierii din tura de noapte s-au adunat în fața spitalului.

Și-au făcut apariția în mașini cu sirenele pornite, apoi au coborât și zeci de minute aplauzele lor au răsunat în noapte.

Scenele au fost filmate de oameni de la balcoane, printre ei mulți români.

"Trebui sa fim uniti, aici suntem toți, însă cadrele sanitare, poliția sunt eroii noștri, plus că zilnic mor medici, polițiști. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți", a comentat unul dintre românii care au surprins momentul de la balcon.

În Spania situația devine cu fiecare zi mai dramatică.

Vineri, 3 aprilie, Spania a depășit Italia, devenind cea mai afectată țară din Europa de pandemia de coronavirus.

Până la acest moment Spania a înregistrat 117.710 de infecatări în rândul populației, iar numărul deceselor a ajuns la 10.935.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.