Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Externe a vorbit despre ajutorul UE în contextul pandemiei de noul coronavirus. Bogdan Aurescu susține că Uniunea nu va abandona România , iar țara noastră va putea să acceseze fondurile.

Având în vedere că au apărut informații cu privire la faptul că Uniunea Europeană a abandonat România, informații ce se plasează în contextul războiului hibrid, ministrul Bogdan Aurescu a dat asigurări că UE nu a abandonat țara noastră iar România va avea acces la fondurile ce vor fi puse la dispoziție de Bruxelles.

„Europa nu abandonează România. Sunt puse în mișcare mecanismele pe care România le poate folosi pentru a accesa aceste fonduri. Ministerul Fondurilor Europene este cel care gestionează această problematică. Sunt convins ca România va putea folosi fondurile așa cum se cuvine”, a precizat șeful diplomației românești.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.