Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 40 de producători români livrează în prezent legume de sezon în magazinele Mega Image, retailerul anunţând că va continua să investească în producătorii locali de legume, care au nevoie acum mai mult decât oricând de sprijin pentru a-şi vinde recoltele şi pentru a avea stabilitate financiară, informează un comunicat al companiei.

De asemenea, pentru a încuraja consumul de produse de la producătorii locali, Mega Image aplică reduceri de preţ la legumele din programul Gusturi Româneşti. "Reducerile fac parte din planul de acţiuni anunţat recent pentru a reduce preţurile la raft în această perioadă şi pentru a opri creşterile până cel puţin la finalul lunii aprilie", se menţionează în comunicat.

Un grup de producători susţine că acest parteneriat îi ajută prin planificarea culturilor în funcţie de cerinţele pieţei, prin cantităţi contractate din luna ianuarie a anului în curs, preţuri asumate de cele două părţi, inputuri acordate cu plata la recoltare, dar şi prin gratuitatea certificării EUROGAP.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.