Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un pastor penticostal a fost inculpat de procurorii din Beclean, fiind acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a organizat la el acasă o slujbă religioasă, unde au participat mai multe persoane care s-ar fi îmbolnăvit cu Covid 19. Unul dintre enoriași a decedat.

Deși a fost avertizat să nu organizeze slujba religioasă, pastorul din Reteag, județul Bistrița nici nu a vrut să audă. Autoritățile spun că acesta a vrut să deschidă biserică, unde să participe cât mai multe. În fața refuzului Poliției, pastorul s-a răzgândit și a organizat slujba religioasă la el acasă. În urma acestui fapt a exista o contaminare în masă, mai multe persoane fiind internate la Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița. În total, opt persoane au fost internate, dintre care una, în vârstă de 81 de ani a murit. Mare parte dintre cei infectați sunt chiar din familia pastorului penticostal. Alte 68 de persoane au fost plasate în carantină.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.