Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 50 de practicieni din reţeaua ASEBUSS, profesori şi absolvenţi ai programului Executive MBA, ȋmpreună cu experţi ai companiei sale de training, Exec-Edu, vor oferi consultanţă gratuită managerilor şi antreprenorilor care au de suferit de pe urma crizei.

Astfel, ȋn perioada 1 aprilie-15 mai, fiecare consultant va lucra, ȋn medie, patru ore pe săptămână pentru a răspunde cererilor primite. Ȋn majoritatea cazurilor, diagnosticul situaţiei, analiza şi eventualele soluţii vor fi discutate ȋn cadrul unei echipe de specialişti. Valoarea acestei initiative depăşeşte cu mult 100.000 de euro, raportat la costul orelor de consultanţă din piaţă. „Suntem conştienţi de provocările şi dificultăţile pe care le ȋntâmpină majoritatea companiilor. Ȋn mod special cele antreprenoriale au de suferit ȋn această perioadă, ȋn care problemele legate de oameni şi cele financiare se propagă ȋn lanţ, afectând clienţii, furnizorii, piaţa de business, ȋn general. Este un moment ȋn care oricine poate să ajute, trebuie să o facă, pentru că, după această criză, vom avea cu toţii, ȋntr-un fel sau altul, de suferit”, a declarat Ovidiu Dȋmbean-Creta, Rector ASEBUSS.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.