Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Arabia Saudită a impus restricţii de deplasare de 24 de ore joi în oraşele sfinte musulmane Mecca şi Medina, extinzând măsurile pentru combaterea răspândirii coronavirusului, care a infectat peste 1.700 de persoane în regat şi a ucis 16, relatează Agerpres.

Ministerul de Interne a anunţat într-un comunicat că există unele excepţii, inclusiv pentru muncitorii esenţiali şi pentru ca populaţia să cumpere mâncare şi să aibă acces la îngrijiri medicale. În cartierele rezidenţiale ale acestor oraşe, maşinile nu pot transporta decât un pasager pentru a limita transmisia virusului, adaugă comunicatul.

Ţara cu 30 de milioane de locuitori a luat măsuri drastice anti-coronavirus, oprind zborurile internaţionale, închizând majoritatea locurilor publice şi suspendând pelerinajul umrah pe tot parcursul anului. Marţi, a cerut de asemenea musulmanilor să-şi pună în aşteptare planurile pentru pelerinajul anual haj până la clarificarea situaţiei pandemiei.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.