Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile locale din Făgăraş şi conducerea Spitalului Municipal anunţă că acţionează în justiţie pentru ca unitatea medicală să fie exclusă de pe lista spitalelor suport pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19. Oficialii au formulat o plângere prealabilă pentru excluderea spitalului de pe listă, urmând să ceară în instanţă revocarea parţială a ordinului ministrului Sănătăţii care prevede că la Făgăraş vor fi trataţi pacienţi infectaţi.

"Municipiul Făgăraş şi Spitalul Municipal au formulat o plângere prealabilă pentru excluderea unităţii Dr. Aurel Tulbure din lista spitalelor suport Covid-19. Este cerută, astfel, revocarea în parte a dispoziţiilor Ordinului ministrului Sănătăţii nr. 533/29.03.2020. În zilele următoare, va fi depusă şi o cerere de suspendare a acestui ordin, până la soluţionarea plângerii prealabile formulate. Pentru susţinerea plângerii au fost incluse toate argumentele prezentate atât public, cât şi în Memoriul trimis săptămâna trecută”, anunţă autorităţile locale din municipiul Făgăraş, joi, într-un comunicat de presă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.