Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Europeană a făcut o evaluare a nevoilor urgente în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și propune alocări prin care să poată interveni rapid pentru suplimentarea eforturilor statelor membre cel mai grav afectate. Pentru a finanța această acțiune, Comisia mobilizează 3 miliarde de euro din bugetul UE, propunere care trebuie să fie votată de Parlamentul European și Consiliu.

„Comisia dorește să sprijine în mod direct sistemele de sănătate din statele membre ale UE în lupta lor împotriva pandemiei de coronavirus printr-o serie de măsuri care pot fi adoptate cel mai bine la nivelul UE. În acest scop și pe baza principiului solidarității, Comisia va completa în mod rapid, flexibil și direct eforturile depuse în prezent la nivel național”, se arată într-un comunicat trimis joi de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.