Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tot personalul medical din țară care tratează pacienți infectați cu coronavirus va primi un bonus lunar în valoare de 500 de euro. Decizia a fost luată, astăzi, în cadrul unei videoconferințe la care au participat președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban.

Sumele acordate ca bonus pentru cei care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus, în spitalele din România, vor fi din fonduri europene.
Decizia a fost luată de Guvern prin OUG care prevede sporuri de risc pentru tot personalul medical implica în tratamentul pacienților cu COVID-19.

Tot în cadrul videoconferinței, Guvernul a hotărât militarizarea Spitalului Județean de Urgență Suceava, acolo unde situația a fost scăpată de sub control. Zeci de oameni au murit infectați cu coronavirus, iar 200 de cadre medicale au fost infectate.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.