Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primul spital britanic destinat pacienților cu coronavirus a fost amenajat la Londra în timp record și are o capacitate de 4.000 de paturi. La câteva zile înainte de deschidere sunt pregătiri intense pentru lupta cu moartea. Aici vor fi aduși pacienții care au nevoie de terapie intensivă și de ventilație, cu cele mai mari șanse de supraviețuire. Cu toate acestea, personalul medical a avertizat răspicat voluntarii care vor să ajute că trebuie să se pregătească „să vadă moartea” și să fie conștienți că aproximativ 80% dintre pacienții ventilați mecanic vor muri, scrie cotidianul britanic thesun.co.uk.

Pacienții londonezi care au nevoie de terapie intensivă, dar cu cele mai mari șanse de supraviețuire, vor fi duși la spitalul Nightingale, care a fost construit pe arena ExCel din zona Docklands din Capitală, în decurs de o săptămână. Cu toate acestea, potrivit dailymail.co.uk, voluntarii care se prezintă pentru a ajuta personalul medical au fost avertizați că se confruntă cu o sarcină dificilă – întrucât se așteaptă la o rată a mortalității de 50 până la 80% în rândul celor care ajung să fie ventilați mecanic.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.