Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul coronavirus poate supravieţui în multe medii, avertizează un om de știință din China, care spune că spulberă speranțele oamenilor că vor scăpa de epidemie la vară. Trebuie să avem răspunsuri bazate pe ştiinţă aici, adaugă el.
Omul de ştiinţă chinez George Gao, directorul general al Centrului chinez pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), a menţionat că este greşit să credem că acest coronavirus este sensibil la temperaturi mari sau la umiditate şi dispare.

”Atât din rezultatele studiilor americane, cât şi din studiile chineze, se pare că este foarte rezistent la distrugere pe unele suprafeţe. Poate supravieţui în multe medii. Trebuie să avem răspunsuri bazate pe ştiinţă aici”, a declarat el, într-un interviu pentru revista Science, De asemenea, omul de ştiinţă avertizează că cea mai mare greşeală pe care o fac europenii şi americanii este că nu poartă mască pentru a se proteja de coronavirus.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.