Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cadru medical din Constanța, care a mers la muncă, deși fusese confirmat cu coronavirus, este cercetat penal de procurori.

„Ancheta vizează sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma apariţiei în presă în data de 11.03.2020 a informaţiei conform căreia un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost confirmat ca purtător al virusului COVID-19 şi că a fost prezent la muncă fiind deja purtător al acestui virus”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

În Constanța a fost raportată, până în acest moment, infectarea cu Covid-19 a unui singur cadru medical. Este vorba de un bărbat de 52 de ani din Constanța, asistent-șef în cadrul Spitalului Județean.

Acesta a fost confirmat pozitiv pe 11 martie. Ancheta epidemiologică a arătat că la finalul lunii februarie bărbatul a călătorit împreună cu fiica sa la un concurs de dans în Piatra Neamț. După ce s-a întors în Constanța, acesta a început să se simtă rău însă a fost câteva zile la muncă. Ulterior, după testare, în data de 11 martie a fost depistat pozitiv cu Covid-19.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.