Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Mihai Tudose este de părere că ne pregătim de o tragedie națională din cauza unei luni în care criza coronavirusului nu a fost gestionată corect. Tudose a postat un mesaj pe Facebook, prin care cere autorităților să ia măsuri categorice de instalare a carantinei la nivel național: „Mă tem că România va deveni cimitirul Europei”, a scris fostul prim ministru.
„Ne pregătim de o tragedie națională”

Tudose este de părere că situația tragică de la Suceava este pe cale să se extindă în întraga țară: „Clopotele din Suceava. Dangătul de jale din Suceava e pe cale să se propage în întreaga țară, dacă în al 13-lea ceas nu se iau măsuri ferme pentru gestionarea crizei. Ne pregătim de o tragedie națională, din cauza unui martie irosit iresponsabil într-o succesiune de greșeli – de la granițe până în spitale, de la neechiparea medicilor până la nepregătirea cetățenilor”.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.