Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Călinescu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete de la noi. Cunoscutul actor respectă cu strictețe recomandările date de autorităț pentru a preveni și limita epidemia de COVID-19 și stă în casă. El a anunțat cu puțin timp în urmă ce s-a decis să facă.

„Stau acasa. Lucru manual”, a anunțat pe pagina sa de socializare Florin Călinescu. Mesajul postat a fost însoțit de o fotografie cu o pâine făcută în casă. Cum puține sunt lucrurile mai bune decât o pâine caldă, facută în casă și proaspăt scoasă din cuptor, internauții au reacționat imediat iar mulți nu și-au ascuns mirarea când au văzut ce a reușit să facă. Postarea a strâns mii de likeuri și numeroase comentarii iar cei care îi urmăresc pagina de Facebook i-au urat sănătate și i-au admirat și apreciat „lucrul manual”. Alții, însă, l-au întrebat de unde a reușit să facă rost de drojdie.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.