Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O anchetă epidemiologică a fost declanșată și în Prahova, după ce un medic de la un spital privat a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Inițial, medicul care avea contract de colaborare cu spitalul din Poiana Câmpina a fost la Camera de Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina, pentru că se simțea rău, iar apoi a ajuns la București.

Surse din administrație au declarat că medicul respectiv s-a prezentat la UPU Câmpina, după ce a acuzat stări de rău. Purta însă mănuși și mască.

De aici, a fost transferat la Institutul Matei Balș din București unde a fost testat și marți a primit confirmarea că este pozitiv la COVID-19.

Sursele citate au precizat că au fost izolate persoanele cu care doctorul a intrat în contact, iar de marți seara spitalul privat a fost închis până pe data de 6 aprilie pentru dezinfecție.

Medicul respectiv avea contract de colaborare și făcea naveta de la București, scrie Mediafax.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.