Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, le spune oamenilor care trăiesc acolo să se pregătească de ce e mai rău. Adevărul din spatele declarației primarului stă un focar pe cale să izbucnească.

Primarul susține că nu este în măsură să dea cele mai bune vești. ”Greul abia începe! Vârful epidemiei va fi atins, la Botoșani, ca și în tot restul țării, abia în săptămânile care vin. De aceea, vă invit, vă rog, vă cer cu fermitate să înăspriți drastic măsurile pe care vi le luați fiecare pentru a vă proteja pe voi, pe cei dragi vouă, pe noi toți, ca botoșăneni! Cel mai important lucru: stați în case!”, a scris primarul Flutur pe pagina sa fe Facebook.

Edilul îi asigură pe locuitorii din Botoșani că a făcut ceea ce a trebuit pentru a preveni răspândirea epidemiei cu noul coronavirus, dar cu toate astea nu se poate garanta ”evitarea 100 la sută a necazurilor”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.