Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timișoara cu cei mai mulți pacienți români vindecați de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut în ultimele zile numărul pacienților decedați din cauza coronavirusului.

"Am primit pacienți foarte gravi din județele limitrofe, pacienți care în momentul internării erau intubați și cu forme nu grave ci critice de boală, persoane în vârstă cu comorbidități multiple și care, din nefericire, evoluția lor a fost una nefavorabilă.

În schimb, în același timp, la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara, ambele secții de boli infecțioase sunt ocupate la maxim și persoanele care au forme ușoare, medii spre severe pânâ în momentul de față evoluează bine.

Nu fac referire la persoanele din Terapie Intensivă unde situația este puțin altfel, dar acolo sunt alți specialiști care duc această bătălie", a spus dr. Virgil Musta, la "Punctul de întâlnire".


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.