Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incertitudinile cu privirea la unitatea din Argeş care va trata pacienţii adulţi cu noul coronavirus s-au încheiat în sfârşit după cinci zile de negocieri şi demisii venite din partea unor medici de la Spitalul Orăşenesc Mioveni. Prefectul judeţului l-a convins luni pe manager să semneze pentru înfiinţarea secţiei pentru COVID-19.

Prefectul de Argeş, Emanuel Soare, s-a deplasat la sediul Spitalului Orăşenesc Mioveni pentru a discuta cu autorităţile locale şi cu managerul decizia CJSU privind desemnarea unităţii drept spital COVID-19.

"În urma discuţiilor, managerul a prezentat documentul, emis astăzi, prin care răspundea solicitărilor DSP, deblocând procesul de amenajare a secţiei de boli infecţioase. Am verificat, la faţa locului, modul în care se amenajează spaţiul în vederea primirii potenţialilor pacienţi COVID-19", precizează Emanuel Soare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.