Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat luni că în curând va începe producţia camerelor cu presiune negativă, având în vedere că testele sunt aproape de finalizare, iar acestea vor putea fi folosite în spitale şi astfel vor putea fi izolaţi pacienţii cu coronavirus de ceilalţi bolnavi.

"Trebuie să-l felicităm pe domnul ministru Ciucă pentru viteza remarcabilă cu care s-a mişcat, atât în producerea de izolete, cât şi în producerea cu camere de presiune negativă, care vor fi foarte utile în spital. Am înţeles că testele sunt aproape de final şi că se poate intra în producţie. Camerele cu presiune negativă sunt nişte incinte cu presiune negativă, în care, în interiorul saloanelor de spital, pot fi izolate persoane care sunt infectate cu COVID (...) Nişte camere cu presiune negativă din care nu iese practic aerul şi nu există niciun pericol de împrăştiere a virusului", a precizat premierul în debutul şedinţei de guvern.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.