Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rezidenții orașului Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, au mărturisit că datele publicate de guvernul chinez nu sunt adevărate.

Postul de radio Free Asia a discutat cu mai mulți cetățeni, care au povestit că morgile funcționau non-stop iar peste 500 de familii primeau zilnic rămășițele celor dragi. Aceste numere nu se leagă cu declarațiile guvernului chinez, care a spus că în Wuhan s-au înregistrat doar 2500 de morți.

În urma cercetărilor făcute de postul de radio Free Asia, capacitatea unei morgi din Wuhan este de 1500 persoane pe zi, ceea ce ar însemna că numărul total de morți din Wuhan a atins 46,800, conform datei la care casele funerare au început să funcționeze fără pauză.

Săptămâna trecută, China a relaxat restricțiile impuse din cauza virusului, a redeschis transporturile publice și a permis famililor să se reunească cu cei dragi, raportează FOX News.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.