Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a făcut, luni, la începutul şedinţei de Guvern, precizări cu privire la izolarea şoferilor care transportă marfă şi la care se face referire în Ordonanţa Militară nr. 4. Orban a precizat că şoferii trebuie să stea în izolare doar atât timp cât au la dispoziţie între două curse, nu trebuie să stea 14 zile.

„Nu au fost înţelese anumite decizii care au fost luate prin Ordonanţa Militară numărul 4, în special în domeniul transporturilor. Vreau să fie foarte clare lucrurile, să le explicăm firmelor de transport şi şoferilor că reglementarea emisă prin ordonanţa militară are ca obiectiv stabilirea modalităţii prin care, între curse, şoferul se află în izolare. În primul rând, izolarea durează din momentul reîntoarcerii şoferului până la plecarea într-o nouă cursă. Poate să fie o zi, două zile, trei zile, nu 14 zile aşa cum s-a prezentat eronat”, a explicat Orban.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.