Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numărul de persoane ucise de noul coronavirus în Statele Unite a depășit victimele din SUA care și-au pierdut viața de-a lungul conflictului din Afganistan, cel mai lung război din istoria Americii. Numărul deceselor cauzate de Covid-19 a ajuns duminică la 2.479, în SUA, conform datelor culese de Universitatea Johns Hopkins University, depășind cele 2.445 de victime înregistrate în intervenția militară condusă de SUA în Afganistan și a misiunilor conexe în perioada 7 octombrie și 23 martie 2001.

Guvernul de la Kabul, susținut de Stale Unite și mișcarea talibanilor insurgenți, urmau să organizeze sâmbătă primul lor dialog intra-afgan, dar talibanii au susținut, argumentând că echipa guvernamentală „încalcă politica noastră de principiu și acordul încheiat cu America” în februarie 29, scrie Newsweek.com.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.