Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un grup de bărbaţi a petrecut în pădure, la grătar cu mici şi bere, fără să le pese de regulile de restricţie impuse de autorităţi în plină pandemie de coronavirus.

Cel puţin 10 bărbaţi s-au filmat la grătar la o pădure din Teleorman şi au transmis pe Facebook, îndemnându-i şi pe alţii să iasă din case.

Petrecăreţii luat în râs totul şi spuneau că aşteaptă şi izoleta.

Ei s-au înregistrat singuri în timp ce îşi băteau joc de lege şi reguli în criză de COVID-19, fără să respecte regulile de distanţare socială.

Un caz similar a avut loc şi în week-endul trecut, când zeci de maşini au fost văzute parcate la marginea pădurii, unde oamenii au ieşit să se distreze.

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunțat, noaptea trecută, că numărul românilor morți din cauza coronavirus a ajuns la 37, după ce alte trei cazuri au fost confirmate de la ultima raportare oficială.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, unul dintre ultimii români morți de coronavirus este un tânăr de 39 de ani, internat la spitalul din Țăndărei și care nu avea alte boli.

Niciunul dintre decedați nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat, se arată într-o informare a Guvernului.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.